Iepakojums

Drukāt
Banner 1050x80

Ineteks, SIA

Zilupes 7, Rīga LV-1019
Diegi, diega spolītes, diegi izšūšanai, izšūšanas, mulinē, lentas, lentītes, apdares lentes, satīna lentes, atlasa, sutaža, šņores, (lina, poliestera, satīna) gumijas, visa veida pogas, knopkas, kniedes, spiedpogas, sprādzes, plastmasas furnitūra, adatas, šujmašīnas adatas, tamboradatas, adāmās adatas, apaļās adatas, rāvējslēdzēji,

IntaLabel, SIA

R.Blaumaņa 15, Jūrmala, LV-2015
Iepakojums, iesaiņošana

JJStudio, SIA

Šmerļa 3, Rīga LV-1006
Apraksts:

Kas ir "Purisim" kolagēna peptīdi ar apelsīnu garšu? Kolagēns ir uztura bagātinātājs, kura galvenais uzdevums ir uzlabot ādas, matu, nagu un locītavu veselību. "Purisim Collagen Peptides", kas ir izgatavots no liellopu olbaltumvielām, proti, tajā ir liellopu gaļas kolagēna peptīdi, un tas ir lieliski. Turklāt produkts satur pamatvitamīnu kompleksu – C, E, B1, B2, B6, B9, D 3, kas cilvēkam ir nepieciešami imunitātes uzturēšanai un palīdz asimilēt kolagēnu. Preparāts satur arī glikozamīna sulfātu, hondroitīnu un metilsulfonilmetānu (MSM), kas veicina muskuļu un skeleta sistēmas veselību. Izrādās, šis produkts ir nevis divi, bet pat trīs vienā, un vairs nav papildus jāiegādājas vitamīni, ja kādam tas ir nepieciešams. Kas ir "Purisim" kolagēna peptīdi ar apelsīnu garšu sastāvā? "Purisim" sastāvā ir liellopu kolagēna peptīdi un 7 vitamīni, kā arī glikozamīna sulfāts, hondroitīns un MSM. Kāda tipa kolagēns Jums ir un no kā tas ir iegūts? Mūsu produktā ir pirmā un trešā tipa liellopu kolagēns. Kāda ir ieteicamā dienas deva un cik mg ir vienā porcijā? Ieteicamā dienas deva ir 13 g pulvera jeb pilna mērkarotīte.   Vai mērkarotīte arī nāk klāt pasūtījumam? Jā, katrā "Purisim" iepakojumā atrodas speciāla mērkarotīte, kas palīdzēs nomērīt nepieciešamo kolagēna pulvera devu.   Kad vislabāk ir lietot kolagēnu? Kolagēnu vari lietot jebkurā dienas laikā, bet "Purisim" sastāvā esošo vitamīnu dēļ to ieteicams lietot pirmajā dienas pusē.   Ar kādiem dzērieniem drīkst lietot kolagēnā pulveri? Kolagēnu var lietot ar jebkura veida dzērieniem, iemaisot to tajos iekšā. Drīkst lietot gan ar ūdeni, gan sulu, gan pienu gan karstiem dzērieniem.   Cik ilgi ir ieteicams lietot kolagēnu? Kolagēnu var lietot visu laiku, katru dienu. Redzamiem un jūtamiem rezultātiem, vēlams to lietot bez apstājas vismaz 3 mēnešus. Cik ilgam laikam paredzēts viens iepakojums? Vienā iepakojumā ir 390g (30 porcijas) kas pietiks 30 dienām, lietojot ieteicamo dienas devu 13g (pilnu mērkaroti). Vai kolagēnu drīkst lietot grūtnieces vai ar krūti barojošas māmiņas? Nav paredzēts lietošanai grūtniecēm un sievietēm, kas baro bērnu ar krūti.

JM druka, SIA

Valmiermuiža, Alejas 12, Valmieras pagasts, Valmieras nov., LV-4219
Auduma apdruka, papīra apdruka, dizaina apdruka, sietspiedes darbnīca Valmierā, sietspiedes pakalpojumi, vizītkartes, veidlapas, aploksnes apdruka, transfēru druka, T-kreklu apdruka, apģērbu apdruka, priekšmetu apdruka ar sietspiedi, sietspiedes druka, JM druka, apdrukas darbnīca, tekstila apdruka, metāla apdruka, koka apdruka,

JMG druka SIA, poligrāfijas pakalpojumi, druka un grafiskais dizains

Nometņu 6-9, Jūrmala LV-2016
Pakalpojumi: Grafiskais dizains Digitālā druka un poligrāfija Lielformāta druka, UV druka Tekstila un prezentpriekšmetu apdruka Pilna servisa kopētava Zīmogu izgatavošana Mājaslapu izstrāde Apraksts:

JMG Druka ir pilna servisa poligrāfijas ražošana. Nodrošinām projektu realizāciju - sākot ar grafiskā dizaina izstrādi, poligrāfijas pakalpojuma sniegšanu, lielformāta ražošanu, kā arī tekstila un citu prezentpriekšmetu apdruku.

JS WoodMagic, SIA

"Bumbieri" , Burtnieku pagasts, Valmieras nov. LV-4206
Mēs piedāvājam: Koka mēbeļu ražošana, lāzergriešana, virpošana. Kumode, skapis, galds, krēsli, taburetes. Dārza koka mēbeles, atkritumu urnas, izkārtnes. Bērnu koka mēbeles, šūpulītis, gultiņa. Koka rotaļlietas bērniem, lelles, mašīnas, klucīši, puzles, spēles. Rotaļu laukumi, smilšu kastes. Svečturi, masāžas ruļļīši, pogas, magnēti.

Jenson iepakojums, SIA

Daugavgrīvas 78, Rīga, LV-1007
Papīra un tā izstrādājumu ražošana

Juglas ezers, veterinārā klīnika, SIA Anivet

14.04.2022 no 8:00 līdz 18.00, bet 15.04 ,16.04, 17.04,18.04 būs brīvdienas
Juglas 51, Rīga LV-1064
Pakalpojumi:: ✓ izziņu izsniegšana ✓ vakcinācija ✓ dažādas procedūras ✓ medikamentu ievadīšana ✓ brūču apkope ✓ ķirurģiskās operācijas ✓ periālo dziedzeru tīrīšana ✓ citas procedūras ✓ analīzes, diagnostika ✓ eitanāzija ✓ stacionārs ✓ mājas vizītes u.c.

Jumis, SIA

R.Blaumaņa 10, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
Atkritumu izvešana, Būvgružu izvešana, Sauso sadzīves atkritumu savākšana, izvešana, atkritumu izvešana. Izlietotā iepakojuma - plastmasas, stikla, papīra, kartona un citu atkārtoti pārstrādājamo izejvielu - apsaimniekošana. Lielgabarīta atkritumu, būvgružu savākšana, transportēšana, būvgružu izvešana. Asenizācija. Sāls- smilts

Kamelota, SIA

Bajāru 17, Rīga LV-1006
Grāmatvedība, grāmatvedis, grāmatveži. Audits, audita pakalpojumi, “HansaWorld” - biznesa vadības sistēma, grāmatvedības datorprogrammas, datorprogramma. Konsultatīvā grāmatvedība. Nodokļu optimizācija, nodokļu audits, finanšu konsultācijas. Grāmatvedības pakalpojumi. Nodokļu konsultācijas. Elektroniskās deklarēšanas

Kanclers, SIA

Katoļu 7, Jelgava LV-3001
Piedāvājumā:: ✓ velosipēdi ✓ mēbeles ✓ kancelejas preces ✓ hobijlietas ✓ attīstošās rotaļlietas ✓ grāmatas ✓ skolas piederumi un somas ✓ apģērbi (visai ģimenei) ✓ saimniecības preces ✓ mazā sadzīves tehnika Par mums: SIA "Kanclers" Jelgavā ir trīs tirdzniecības vietas un interneta veikals (www.kanclers.lv), kur tiek piedāvāts ļoti plašs preču klāsts.

Kanclers, SIA, Filiāle

Pasta 51 k.7, Jelgava LV-3001
Piedāvājumā:: ✓ mēbeles ✓ kancelejas preces ✓ hobijlietas ✓ attīstošās rotaļlietas ✓ grāmatas ✓ skolas piederumi un somas ✓ saimniecības preces ✓ mazā sadzīves tehnika Par mums: SIA "Kanclers" Jelgavā ir trīs tirdzniecības vietas un interneta veikals (www.kanclers.lv), kur tiek piedāvāts ļoti plašs preču klāsts.
Piedāvājumā - preču funkcionālais un prezentiepakojums. Tiek piedāvāti saiņošanas materiāli no papīra, kartona, polietilēna, plastmasas, stikla, metāla, koka un tekstila, kā arī - to apdrukas un etiķēšanas iespējas, stiprinājuma elementi un pakošanas iekārtas gan mazu izstrādājumu, gan lielu kravu pakošanai un iesaiņošanai.