Iepakojums

Drukāt
Banner 1050x80

BCS, SIA

Ventspils 17, Rīga, LV-1002
Iepakojuma materiāli, iepakojums . Veco mēbeļu izvešana (iznešana).

BMT Group, SIA

Ventspils 53, Rīga LV-1002
Iepakojums, iesaiņošana

BV Pack, SIA

Slokas 52, Rīga LV-1007
Pakalpojumi:: ✓ Maisiņu izgatavošana ✓ Folijspiede ✓ Izciršana ✓ Kongrīva reljefspiede ✓ Kartona aplīmēšana ✓ Metāla gredzenu (kniežu) uzstādīšana ✓ Laminācija ✓ Urbšana ✓ Ofseta druka ✓ Sietspiede ✓ UV Laka ✓ Grafiskais dizains un maketēšana

Baltic Pack, SIA

Biķernieku 121, Rīga LV-1021
Visa veida iepakojums ., Putuplasts, "Skin" iepakojums , "Tray packing". Papīra, plastmasas konteineri, (saldējumam).

Baltic Packaging Trading, SIA

Pilskalna 40, Bauska, Bauskas nov., LV-3901
Iepakojums pārtikas produktiem. Iepakojums nepārtikas precēm. Reklāmas materiāli.

Balticovo, AS

Iecava , Iecavas pagasts, Bauskas nov., LV-3913
Putnkopība

Baltijas Papīrs, veikals

Tērbatas 53-1, Rīga, LV-1011
Papīra tirdzniecība. Papīra tirdzniecības veikals. Papīra mazumtirdzniecība. Visa veida krāsu papīrs ofisiem, mākslai, poligrāfijai, t.sk. līmplēves, aploksnes, fotopapīrs, kartoni, papīra griešana. Papīra piegāde Rīgas robežās. Papīra maisiņi. Iepakojuma kastes.

Baltkarts, SIA - Spirālveida kartona caurules

Turpinām strādāt klātienē!
Padures 10b, Aizpute, Dienvidkurzemes nov., LV-3456
Apraksts: Firma dibināta 2002. gadā kā iepakojuma ražošanas uzņēmums Liepājā. Iepakojums paredzēts dažādu uztinamo materiālu (audumu, plēvju, papīra, stiklašķiedras, diegu u.c.) uztīšanai, kā arī uzglabāšanai un transportēšanai.

Baltkarts, SIA, Ražotne

Padures 10b, Aizpute, Dienvidkurzemes nov., LV-3456

Be Smart, SIA

Rīga
Apraksts: Be Smart ir pieaugušo apmācības un kvalifikācijas celšanas uzņēmums, kas organizē kursus un sniedz konsultācijas kravu transportēšanā un loģistikā, un kura galvenā specializācija ir apmācības avio kravu pārvadājumos. Be Smart ir pirmā mācību iestāde Latvijā, dibināta 2009.gada janvārī, kas apmāca gan avio kravu pārvadājumu pamatos, gan speciālo kravu – dzīvi dzīvnieki, bīstamie izstrādājumi – transportēšanā ar gaisa kuģiem. Programmas bīstamo vielu transportēšanā ir apstiprinājusi Latvijas Civilās Aviācijas Aģentūra (http://www.caa.lv/lv/informacija-un-uzzinas/bistamo-vielu-transporta-apmaciba).

Billerud Latvia, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Meža 4, Jaunjelgava, Aizkraukles nov. LV-5134
Pakalpojumi:: ✓ Papīrmalkas iepirkšana ✓ Mežizstrāde ✓ Ciršanas tiesību iepirkšana ✓ Augsnes gatavošana ✓ Šķeldas iepirkšana Billerudkorsnas grupa:

"Billerud Latvia" grupa ir viens no pasaulē vadošajiem iepakojuma materiālu ražotājiem, kas piedāvā no koksnes šķiedrām veidotu dažāda blīvuma un izturības iepakojuma materiālu. "Billerud Latvia" ražoto produkciju izmanto vairāk nekā 100 pasaules valstīs, un tā kopējais klientu skaits pārsniedz pusotru tūkstoti. Lielākie un pazīstamākie uzņēmumā saražotā iepakojamā materiāla izmantotāji ir TetraPak un Elopak. "Billerud Latvia" darbības modelis ir balstīts uz 3 pamatprincipiem:

✓ augstākās kvalitātes izejmateriāli ✓ jaudīgi tehnoloģiskie risinājumi ✓ plašs starptautiskais sadarbības tīkls
Piedāvājumā - preču funkcionālais un prezentiepakojums. Tiek piedāvāti saiņošanas materiāli no papīra, kartona, polietilēna, plastmasas, stikla, metāla, koka un tekstila, kā arī - to apdrukas un etiķēšanas iespējas, stiprinājuma elementi un pakošanas iekārtas gan mazu izstrādājumu, gan lielu kravu pakošanai un iesaiņošanai.